NYHEDSARKIV
  
 
Maj 2015

BrasilienKonsulenten slog, sammen med Bech-Bruun, den 21. maj 2015 dørene op for et succesfuldt første møde i Eksportnetværk for Latinamerika.Eva Bisgaard fra Generalkonsulatet i São Paulo fortalte om årsagerne til den økonomiske og politiske situation i Brasilien i dag og hvordan den påvirker danske virksomheders muligheder på det brasilianske marked, og Kenneth Plum fra Eksport Kredit Fonden informerede om mulighederne for finansiering af danske virksomheders internationale forretninger. Slutteligt delte Vagn Pedersen, VP hos VIKING Life-Saving Equipment A/S, ud af sine erfaringer om det at være dansk virksomhed med engagement i Brasilien.

Efter oplæggene var der mulighed for at netværke med andre latinamerikainteresserede virksomheder og dele erfaringer, ideer og tanker om muligheder på det latinamerikanske marked.Netværksmødet var en stor succes, og vi glæder os til at byde velkommen til endnu et arrangement senere på året, hvor vi vil have fokus på en anden af Latinamerikas helt store økonomiske potentialer, Mexico. Mødet bliver sandsynligvis afholdt i september - vi melder ud, så snart vi har en eksakt dato på plads.
 
Maj 2015

Invitation til møde i Eksportnetværk for Latinamerika

BrasilienKonsulenten inviterer, i samarbejde med Bech-Bruun og med opbakning fra Eksportrådet i Udenrigsministeriet, til møde om Eksportnetværk for Latinamerika. Netværket sætter bl.a. fokus på potentialerne i de latinamerikanske eksportmarkeder og på latinamerikansk forretningskultur, og det første møde finder sted den 21. maj 2015 kl. 10-13 hos Bech Bruun, Langelinie Allé 35.

Tilmelding til kaa@bechbruun.com senest den 18. maj.

Læs mere om mødet og om Eksportnetværk for Latinamerika.


 
Marts 2015

I maj 2015 går turen endnu engang til Brasilien. Fra d. 4-5 til 13-5 vil Signe Ørom være i São Paulo, for at facilitere workshops, men også sammen med Netværk Danmark, som er på studietur for at se nærmere på potentialet i det brasilianske marked.
Er din virksomhed i denne periode interesseret i kulturtræning af danske eller brasilianske medarbejdere eller en interkulturelt teambuildingsdag, så kontakt os på 27346999


Februar 2015

BrasilienKonsulenten og ConnectingCultures søger ny medarbejder:
Se mere her:
http://www.jobindex.dk/cgi/open.cgi?rm=jobtext&id=186354&tid=r5973244
 
Januar 2015

FELIZ ANO NOVO

Lige nu rejser Signe Ørom rundt i Brasilien, hvor hun har tilbragt jul og nytår i selskab med sin familie oven på nogle dage med kulturtræning i Argentina og boginterviews i Brasilien.2015 byder på masser af nye og spændende projekter - blandt andet får vi mere og mere gang i det Latinamerikanske kontinent generelt. Mange af vores virksomheder samarbejder ikke kun med Brasilien. Derfor tilbyder BrasilienKonsulenten også træningsprogrammer i Latinamerikansk forretningskultur, hvor vi fremhæver forskelle og ligheder landene imellem eller sætter fokus på et enkelt land. Derudover har Signe Ørom et spændende bogprojekt på trapperne, alt imens vi er godt igang med at udvide vores søstervirksomhed Connecting Cultures.
Vi glæder os til at dele et 2015 rigt på nye kulturelle oplevelser med jer. Tak for 2014.
De bedste hilsner & abraços
BrasilienKonsulenten
 
27. november 2014

Se Signe Ørom i DR2 Dagen.

Korruption er desværre ikke en sjældenhed i Brasilien, hvor man lige nu efterforsker en omfattende korruptionssag, hvor både regeringen, oliegiganten Petrobras og en
række større brasilianske virksomheder er under mistanke. Hør Signe Ørom, indehaver af BrasilienKonsulenten, fortælle hvorfor korruption er så svært at komme til livs i Brasilien, og  hvordan korruption ligger dybt i den brasilianske mentalitet og kultur i DR2 Dagen kl. 17 i dag.


4. oktober 2014

11. juli 2014

Arrangement for nordjyske virksomheder med interesse i det brasilianske marked
Igår, mandag d. 7. april, var Signe i Aalborg for at holde oplæg om brasiliansk forretningskultur for nordjysk erhvervsliv med interessse i det brasilianske marked.
Tak til de deltagende for en god dag.


Interview til Presse TV
Signe er blevet interviewet af Presse TV om BrasilienKonsulenten og brasiliansk forretningskultur. Få en forsmag på, hvad et træningsforløb med BrasilienKonsulenten kan indeholde. Se med her.
 

22. juni 2013
BrasilienKonsulenten v. Signe Ørom | Veksøvej 173, 2700 Brønshøj - Danmark | Tlf.: +45 27346999 | signe@brasilienkonsulenten.dk