VI TILBYDER OGSÅ / Sprogtræning
 
BrasilienKonsulenten tilbyder også
sprogtræning i latinamerikansk spansk. 
Læs mere på Connecting Cultures, som
er en søstervirksomhed til BrasilienKonsulenten.

 

Você fala português?

Sprogundervisning i brasiliansk portugisisk, skræddersyet til din situation

For virksomheder og ansatte med samarbejde og engagement i Brasilien


Hvis du mener dit engagement i Brasilien alvorligt, er det en god idé at lære at tale portugisisk - ikke blot fordi kun ca. 5 % af befolkningen taler engelsk, men også fordi det sender et signal om din interesse i Brasilien, hvilket er altafgørende i brasiliansk forretningskultur.
Et kendskab til brasiliansk portugisisk vil altid falde til din fordel hvad enten du lærer at forhandle og holde møde på sproget eller blot kender nogle fundamentale sætninger, som du kan bruge til at opbygge relationer.

Et sprogtræningsforløb med BrasilienKonsulenten er skræddersyet til dig og din situation i Brasilien. VI sætter fokus på sprog og udtale, og vi sætter sproget i relation til den brasilianske forretnings- og dagligdagskultur.
 
BrasilienKonsulentens sprogtrænere har stor undervisningserfaring og er indfødte brasilianere eller har boet i Brasilien. Undervisningen kan foregå hos jer, når det passer ind i jeres kalender.

Eksempler på sprogtræningsforløb:


Crashkursus i brasiliansk portugisisk (10 timer)
Lær det allermest fundamentale, så du kan hilse, skåle og imponere din brasilianske samarbejdspartner i strategiske situationer med dit kendskab.

Elementær brasiliansk portugisisk (40 timer)
På 40 timer kan du lære at kommunikere i en række hensigtsmæssige situationer.

Lær brasiliansk portugisisk (120 timer)
På 120 timer lærer du at kunne forhandle og omgås dine forretningspartnere på portugisisk. Undervisningen kan foregå intensivt over 3-6 måneder eller spredes ud over et år.
 
 
 
Signe var den af mine lærere, der virkelig kunne trække de fonetiske og semantiske forskelle mellem spansk og portugisisk frem, udpege de største faldgruber og så give dig fiffene til udtale så du virkelig lyder som en der taler portugisisk - og ikke en forkølet spanioler! Tak for det Signe!
-Birgit Dohmann Chang, konsul ved Den Danske Ambassade i Maputo, Mozambique

 
Jeg er personligt meget imponeret over dybden af Signes lingvistiske færdigheder og viden om variationer de romanske sprog imellem. 
- Ulla Skram, uddannelsesdirektør, KEA, Københavns Erhvervsakademi
BrasilienKonsulenten v. Signe Ørom | Veksøvej 173, 2700 Brønshøj - Danmark | Tlf.: +45 27346999 | signe@brasilienkonsulenten.dk