Signe Ørom
Indehaver og konsulent
Kontakt
 
 
 
Carla Schack
Konsulent
Kontakt
 
 

Louise Gjørtz Christensen
Konsulent
Kontakt
 
 
Liv Carvalho Silva Fuglsig
Konsulent
Kontakt
 
 
 

 

Signe Ørom
Indehaver og konsulent hos BrasilienKonsulenten

Signe har kendt Brasilien siden 1990, hvor hun som 17-årig var udvekslingsstuderende og forelskede sig i landet. Siden da har hun været tilbage mange gange, i længere og kortere perioder.

Sammenlagt har Signe boet 9 år i spansk- og portugisisktalende lande, hvoraf 3 som udstationeret. 

Udover den praktiske erfaring har Signe en ph.d.-grad og er cand.mag i portugisisk med sidefag i spansk og interkulturelle studier.

I forlængelse af sin ph.d. lavede hun et forskningsprojekt finansieret af Københavns Universitet, der stiller skarpt på dansk versus brasiliansk forretningskultur. 

Siden 2011 har Signe arbejdet som kulturtræner, ekstern rådgiver og sprogunderviser i en række danske og internationale virksomheder og organisationer. Se, hvad kunderne siger om Signes arbejde.

 

Carla Schack
Konsulent hos BrasilienKonsulenten inden for sprogundervisning, oversættelse, tolkning og politisk kommentator. 

Carla er cand. mag. i Portugisisk og Brasilianske Studier fra Københavns Universitet.
Med sig har hun også en MBA i Tourism Management fra Rio de Janeiro, Brasili
en samt bred professionel erfaring med sprog og kultur.

Carla er brasilianer, men har boet i Danmark siden 2000 og er dansk gift. Hun har været tilbage i Brasilien i længere perioder og er involveret i flere interkulturelle projekter mellem Danmark og Brasilien. 

Carla har i mange år arbejdet professionelt med brasiliansk portugisisk
- både som tolk og oversætter samt inden for øvrige kommunikative opgaver. 
 
 

Personligt såvel som på det arbejdsmæssige plan indgår hun dagligt i mange interkulturelle sammenhænge. 

 

 

Louise Gjørtz Christensen
Konsulent hos BrasilienKonsulenten inden for sprogundervisning og oversættelse

Louise har en bachelorgrad i Brasilianske Studier og en minor i Antropologi fra Aarhus Universitet. Hun har boet i Brasilien ad flere omgange, både som udvekslingsstudent og senere via universitetet.

Louise har en stor viden om brasiliansk forretningskultur og har igennem sit studie haft fokus på brasiliansk-danske relationer samt identitets- og etnicitetsforskelle i Brasilien og Danmark. Louise har ligeledes en stor interesse for det potugisiske sprog, og har undervist i brasiliansk portugisisk på Aarhus Universitet.

 

 

 

 

Liv Carvalho Silva Fuglsig
Konsulent hos
 BrasilienKonsulenten inden for oversættelse og andre sprogopgaver. Liv er bosat i Århus og står for en del af vores opgaver i Jylland.

Liv studerer Brasilianske Studier på Aarhus Universitet og afslutter sin bachelor med tilvalg i International Communication in English i juni 2015.
Hun har under sin uddannelse boet halvandet år i Brasilien som udvekslingsstuderende på USP og som praktikant på Det Danske Kulturinstitut.

Liv er halvt brasilianer og har derfor altid haft kontakt til landet, sproget og kulturen gennem familie, rejser og besøg.

Liv er vokset op i en interkulturel familie med to sprog og to kulturer. Sammen med hendes store kendskab til netop brasiliansk kultur og hendes kompetencer inden for portugisisk sprog giver det hende en solid baggrund til jobbet som konsulent hos BrasilienKonsulenten.

 

 

 

 

BrasilienKonsulenten v. Signe Ørom | Veksøvej 173, 2700 Brønshøj - Danmark | Tlf.: +45 27346999 | signe@brasilienkonsulenten.dk