KULTURTRÆNING / Brasiliansk forretningskultur

 

Brasiliansk forretningskultur

Kulturtræningsforløb for virksomheder og ansatte med engagement i og samarbejde med BrasilienKultur er en – ofte overset – barriere for et frugtbart samarbejde på tværs af grænser. Mangel på konkret kulturkendskab kan blive en særdeles omkostningsfuld affære for virksomheder med engagement i Brasilien. Undersøgelser viser, at virksomheder, der forbereder deres medarbejdere på det tværkulturelle samarbejde, øger produktiviteten med op til 30 procent.

I relationen til et vækstland som Brasilien er kulturel indsigt og kendskab til faldgruber særdeles afgørende. BrasilienKonsulenten træner dig til at opnå denne indsigt og derved få mest muligt ud af det tværkulturelle samarbejde.

Du lærer blandt andet at:

  • Begå dig kulturelt intelligent i dit brasilianske samarbejde
  • Styre uden om de vigtigste faldgruber i brasiliansk forretningskultur
  • Opbygge gode relationer til dine brasilianske kollegaer/samarbejdspartnere
  • Begå dig hensigtsmæssigt i et hierarkisk system

Derudover får du redskaber til at bruge dit kulturkendskab som led i virksomhedens risikostyring og strategiplanlægning.

Hvordan?
Kulturtræningsforløbet skræddersyes til den enkeltes behov og muligheder og kan variere fra en halv dag til et forløb, der løber over måneder, hvor både danske og brasilianske medarbejdere trænes hen imod en fælles forståelse.

Kulturtræningen kan kombineres med online-værktøjet GlobeSmart Assesment Profile, der kan bruges til at klarlægge, hvordan man på en kulturelt intelligent måde samarbejder og driver forretning på tværs af landegrænser og kulturer. GlobeSmart giver dig muligheden for at analysere din egen kulturelle præference og se den i forhold til den kultur, du samarbejder med.
 
 
 
Jeg kan varmt anbefale et tværkulturelt forløb med Signe. Hendes baggrund med en kombination af forskning og praktisk viden til den brasilianske kultur/marked har givet os nogle konkrete værktøjer, vi dagligt bruger.
- Edvard Jensen, Global Manger CO Operations at Underwriters Laboratories
 
 

 Signes kulturtræning har gjort, at jeg virkelig har undgået nogle pinlige situationer i Brasilien som måske ville have ødelagt et godt samarbejde.
- Eva Valcke, Chef KEA Global, Københavns Erhvervsakademi
BrasilienKonsulenten v. Signe Ørom | Veksøvej 173, 2700 Brønshøj - Danmark | Tlf.: +45 27346999 | signe@brasilienkonsulenten.dk